Alles in de buurt

’s Gravenstate IV is gelegen nabij het Van Stolkpark in Den Haag. Een groene, rustige omgeving met een rijk aanbod van voorzieningen. In 5 minuten loopt u in de gezellige winkelstraat ‘De Fred’ in het Statenkwartier. Liever naar de Haagse binnenstad? Ook die is in de buurt. Evenals de haven, de boulevard, de duinen en het strand van Scheveningen.
Hier woont u centraal; nabij belangrijke uitvalswegen en verschillende aansluitingen op openbaar vervoer.

's Gravenstate IV

Centrum dichtbij

U bent vanaf uw woning in ’s Gravenstate IV ook zo in het centrum van Den Haag. Heerlijk struinen langs de winkels, genieten van de prachtige omgeving van het Lange Voorhout of als de omstandigheden het toelaten een bezoek brengen aan een van de vele musea. Wonen in een stad als Den Haag verveelt nooit! 

Bij de kust

Den Haag is de stad aan zee. Wie in ’s Gravenstate IV woont loopt of fietst zo naar het strand van Scheveningen. Lekker uitwaaien langs de zee, een visje eten of genieten van sporten in de buitenlucht. Het kan allemaal. U hoeft alleen maar de deur uit te gaan.

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie

Heeft u vragen over ’s Gravenstate?
Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bel 070 342 01 01 of vul het contactformulier in.

Hartelijke groet,
Robert Kuiper
Frisia Makelaars

Kijk op onze Facebookpagina en Instagram voor actueel nieuws en foto’s. Like SGRAVENSTATE of deel de pagina met degene die een nieuw, duurzaam en modern huis zoekt!